Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl5.1g2kcal0.2g0.3g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )2.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2.9g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna (vanha, kuorittu)24g20kcal0.4g4.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g53kcal1.2g11g0g0.6g
Valittu annoskoko39g27kcal0.6g5.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Arvot/100g100g68kcal1.5g14.1g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665