Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.9g2.4kcal0g0.2g0.2g0g
Kiinankaali 3.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g14kcal0.4g2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko39g7kcal0.2g1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0.5g2.6g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441