Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g6.9g6.9kcal1.2g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 6.9g1.5kcal0g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 2.7g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal2.6g1.8g1.6g1.2g
Valittu annoskoko39g20kcal1.3g0.9g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.7g0.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.3g2.3g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411