Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow8.2g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g12g41kcal1.6g8.4g0.2g0.8g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal7.6g18.8g4g1.6g
Valittu annoskoko39g71kcal3.8g9.4g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.9g4.7g1g0.4g
Arvot/100g100g181kcal9.7g24g5.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145