Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.5g33kcal1.3g0.4g3g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)15g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g182kcal6g1g17.4g0g
Valittu annoskoko39g91kcal3g0.5g8.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal1.5g0.3g4.4g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.3g22.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703