Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)5.3g19kcal0.7g3.7g0.1g0.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper7g20kcal1.8g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g151kcal10.6g7.8g8.8g0.6g
Valittu annoskoko39g75kcal5.3g3.9g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.7g2g2.2g0.2g
Arvot/100g100g193kcal13.6g10g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567