Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore4.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, 50g4.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kurkku 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)6.7g12kcal1.5g0g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 10g14kcal1.2g0g1g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g7.2g18kcal1.3g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g93kcal8g1g5.8g0.2g
Valittu annoskoko39g46kcal4g0.5g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g23kcal2g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal10.3g1.3g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804