Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g6.5g29kcal0.5g4.4g1g0.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.3g21kcal0g0g2.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g13g30kcal0.1g1.6g2.6g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g6.5g7.2kcal0g1g0.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)10g50kcal0.4g5.6g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g274kcal2g25.2g19g2g
Valittu annoskoko39g137kcal1g12.6g9.5g1g
Annoskoko puolitettuna20g68kcal0.5g6.3g4.8g0.5g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.2g24.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496