Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g12g12kcal0.9g1.8g0.1g1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g11g36kcal1.5g0g3.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g8.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g130kcal5.6g4.8g9.6g2.2g
Valittu annoskoko39g65kcal2.8g2.4g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.4g1.2g2.4g0.6g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6.1g12.2g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701