Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa12g2.1kcal0g0.3g0.1g0.1g
Paprika punainen 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.5kcal0.2g0.7g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g8.5g8.5kcal0.6g1.3g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g2g8.3kcal0.5g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g52kcal2.6g5.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko39g26kcal1.3g2.6g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.7g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g67kcal3.3g6.7g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193