Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 18g39kcal3.1g0g3g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Pekoni, paistettu 0.9g4.6kcal0.1g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g133kcal8.6g0.8g10.2g0.8g
Valittu annoskoko39g67kcal4.3g0.4g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal2.2g0.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g170kcal11g1g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886