Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 12g25kcal2g0g2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.7g19kcal0.1g0.2g2g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g108kcal5.4g1.4g9.2g0.2g
Valittu annoskoko39g54kcal2.7g0.7g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal1.4g0.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.8g11.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134