Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Fariinisokeri4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g10g8.2kcal0.1g1.8g0g0.2g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suklaa tumma 4.1g21kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g240kcal3.8g39.4g7g1.6g
Valittu annoskoko39g120kcal1.9g19.7g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g60kcal1g9.9g1.8g0.4g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.4g9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181