Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste5.1g18kcal1.5g0.1g1.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g74kcal3.8g3.4g5g0.8g
Valittu annoskoko39g37kcal1.9g1.7g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1g0.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g95kcal4.9g4.4g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534