Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.9g42kcal0g0g4.7g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g5.9g29kcal0.2g3.6g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g273kcal4g31.6g14g0.6g
Valittu annoskoko39g137kcal2g15.8g7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g68kcal1g7.9g3.5g0.2g
Arvot/100g100g350kcal5.1g40.5g17.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594