DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 23g6.5kcal0.3g0.9g0g0.5g
Voi vähäsuolainen 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal4.8g3g3.6g1g
Valittu annoskoko39g34kcal2.4g1.5g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.2g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.1g3.8g4.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464