Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipulikuutiot rainbow0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g13g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa6.7g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4g12kcal0.9g0g0.9g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal2.8g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko39g25kcal1.4g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.7g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.6g5.6g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511