Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.9g14kcal0g0g1.6g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2.6g15kcal0.6g0.5g1.3g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g4.9g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g8.1g22kcal1.6g0.1g1.8g0g
Pakastepinaatti rainbow10g1.9kcal0.3g0g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 6.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g1.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g157kcal10g2g12.6g0.2g
Valittu annoskoko39g78kcal5g1g6.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal2.5g0.5g3.2g0.1g
Arvot/100g100g201kcal12.8g2.6g16.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697