Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore13g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g16g62kcal1.2g8.2g2.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g177kcal2.6g28.8g5.2g1g
Valittu annoskoko39g89kcal1.3g14.4g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal0.7g7.2g1.3g0.3g
Arvot/100g100g226kcal3.3g36.8g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847