Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)3.9g15kcal1.2g0g1.1g0g
Parsakaali brokkoli 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu7.8g23kcal0.3g0.3g2.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g160kcal9.6g1.4g12.6g0.4g
Valittu annoskoko39g80kcal4.8g0.7g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal2.4g0.4g3.2g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12.3g1.8g16.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382