Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)29g9kcal0.9g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl4.3g15kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g77kcal4.4g11.4g1.2g1g
Valittu annoskoko39g39kcal2.2g5.7g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.1g2.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.6g14.5g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534