Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.1g44kcal0g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.9g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)3.1g18kcal0.7g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g291kcal5g33.6g14.6g0.6g
Valittu annoskoko39g146kcal2.5g16.8g7.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g73kcal1.3g8.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g372kcal6.4g43g18.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299928