Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g11g10kcal2.1g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 11g38kcal1.4g7g0.3g0.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g8.8g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g8.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g128kcal7.8g16g3.2g1.2g
Valittu annoskoko39g64kcal3.9g8g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2g4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10g20.5g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001