Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl5g18kcal0.6g3.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)6g18kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Fariinisokeri8.7g35kcal0g8.7g0g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Muna, annos 60g3g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 9g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g264kcal3g33g13.2g2.4g
Valittu annoskoko39g132kcal1.5g16.5g6.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0.8g8.3g3.3g0.6g
Arvot/100g100g337kcal3.8g42.1g16.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300592