Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.7kcal0.8g0.3g0g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.6g9kcal0.4g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g43kcal0.3g0.4g4.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%6.5g15kcal1.9g0.2g0.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g147kcal6.8g1.8g12.4g0.8g
Valittu annoskoko39g74kcal3.4g0.9g6.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal1.7g0.5g3.1g0.2g
Arvot/100g100g189kcal8.7g2.3g15.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994