Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g9g8.8kcal1.8g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ranskankerma, Ingman3.1g8.3kcal0.1g0.1g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal4g1.8g3g0.4g
Valittu annoskoko39g25kcal2g0.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2.3g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080