Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti 6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g3g1.8kcal0.3g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g7.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g6g10kcal1.1g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio Kania0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal3.2g2.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko39g19kcal1.6g1.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.8g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g49kcal4.1g3.1g1.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304391