Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 17g7.6kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g48kcal0g12.2g0g0g
Suklaa tumma 7.4g38kcal0.3g4g2.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g189kcal0.8g34.6g4.8g2g
Valittu annoskoko39g95kcal0.4g17.3g2.4g1g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal0.2g8.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g243kcal1g44.4g6.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914