Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 8.9g18kcal2.6g0g0.8g0g
Siankylki, raaka2.2g7.2kcal0.3g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g82kcal6.4g5.6g3.4g1.2g
Valittu annoskoko39g41kcal3.2g2.8g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.6g1.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g105kcal8.2g7.2g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933