Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.4g0g1.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g18g6kcal0.2g1.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.4g5.1kcal0g1.2g0g0g
Ketsuppi, meira1.6g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g84kcal7.2g5.2g3.8g0g
Valittu annoskoko39g42kcal3.6g2.6g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.8g1.3g1g0g
Arvot/100g100g108kcal9.2g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365