Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl14g48kcal1.9g0.1g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g5.4g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.8g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g139kcal4.8g2.6g12g0.4g
Valittu annoskoko39g70kcal2.4g1.3g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.2g0.7g3g0.1g
Arvot/100g100g178kcal6.1g3.3g15.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940