Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ahven 6g5.1kcal1g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g4.1g4.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g34kcal2.4g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko39g17kcal1.2g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.6g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.1g4.1g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622