Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g18g19kcal4.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g15g16kcal0.4g0.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal9.4g1.6g5g0.2g
Valittu annoskoko39g44kcal4.7g0.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.4g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g111kcal12g2g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486