Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g28g40kcal6.2g0g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g5g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g5g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g116kcal12.8g1g6.6g0.2g
Valittu annoskoko39g58kcal6.4g0.5g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal3.2g0.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g149kcal16.4g1.3g8.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691