Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Naudan Sisäpaisti19g20kcal4.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g15g5.3kcal0.3g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g64kcal8.8g2.8g2g0.4g
Valittu annoskoko39g32kcal4.4g1.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal2.2g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g82kcal11.3g3.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729