Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl16g55kcal0.3g0.5g5.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.4g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Välipalakeksi, digestive 4.9g21kcal0.3g2.9g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g265kcal3.6g26.4g16g0.4g
Valittu annoskoko39g133kcal1.8g13.2g8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g66kcal0.9g6.6g4g0.1g
Arvot/100g100g339kcal4.6g33.8g20.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912