Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.9g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Kookoshiutale 1.4g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 22g8.6kcal0g1.8g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g4g24kcal0.8g0.2g2.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.6g11kcal0.4g0.1g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g204kcal2.8g5g18.6g1.4g
Valittu annoskoko39g102kcal1.4g2.5g9.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal0.7g1.3g4.7g0.4g
Arvot/100g100g260kcal3.6g6.4g23.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976