Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali18g3.8kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)8.7g21kcal1.5g0g1.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.4g7.1kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g67kcal3.8g2.2g4.8g1.2g
Valittu annoskoko39g34kcal1.9g1.1g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1g0.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g86kcal4.9g2.8g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996