Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa8.9g1.5kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.6g4.9kcal0g0g0.6g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g11g30kcal1.6g0.5g2.3g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3g7.7kcal0.9g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g95kcal5.2g2.8g6.8g1g
Valittu annoskoko39g48kcal2.6g1.4g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.3g0.7g1.7g0.3g
Arvot/100g100g122kcal6.6g3.6g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799