Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5g6.5kcal0.2g0.1g0.7g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g14g48kcal2g0g4.3g0g
Broilerinfilee (Snellman)20g17kcal3.3g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g142kcal11g0.8g10.4g0g
Valittu annoskoko39g71kcal5.5g0.4g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.8g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g182kcal14.1g1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231