Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g7.4g17kcal0.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g73kcal2.6g7.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko39g36kcal1.3g3.8g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.7g1.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g93kcal3.3g9.7g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682