Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g16g47kcal2.3g0.1g4.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%8.2g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g1.5g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g141kcal5.4g4.6g11g0.4g
Valittu annoskoko39g71kcal2.7g2.3g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal1.4g1.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g180kcal6.9g5.9g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982