Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 16g7kcal0.1g1g0.1g0.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.8g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g2.3g7.3kcal0.2g1.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g87kcal2.8g11.4g2.8g1.6g
Valittu annoskoko39g44kcal1.4g5.7g1.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal0.7g2.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g112kcal3.6g14.6g3.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807