Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK6.7g11kcal0.7g0.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g13g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g46kcal2g4.8g2g0.8g
Valittu annoskoko39g23kcal1g2.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.5g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174