Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnälese 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Ruislese 0.9g2.6kcal0.1g0.2g0g0.4g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g2.8g10kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)8.3g29kcal1g5.8g0.2g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 11g38kcal1.1g7.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g168kcal5.6g31.2g1.2g3.8g
Valittu annoskoko39g84kcal2.8g15.6g0.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.4g7.8g0.3g1g
Arvot/100g100g215kcal7.2g40g1.5g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948