Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g3.2g10kcal0.6g1.5g0.2g0.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl16g56kcal2.3g10.3g0.5g0.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.2g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g159kcal6.8g27g2.2g3.6g
Valittu annoskoko39g80kcal3.4g13.5g1.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.7g6.8g0.6g0.9g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.5g2.8g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910