Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Hiiva 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)12g38kcal1.6g6.9g0.4g1.5g
Auringonkukansiemen 4.9g29kcal1.1g0.6g2.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g213kcal7.2g23.6g9.4g4.6g
Valittu annoskoko39g107kcal3.6g11.8g4.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal1.8g5.9g2.4g1.2g
Arvot/100g100g273kcal9.2g30.3g12.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418