Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.9g8.8kcal0.3g0.3g0.7g0g
Auringonkukansiemen 5.8g35kcal1.3g0.7g2.9g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.5g24kcal0.9g0.2g2g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.9g1.7kcal0.3g0.1g0g2.1g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g3.5g17kcal0.9g1.2g1g1g
Fiber husk (1rkl=10g)0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g1.2g4.4kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.7g4.3kcal0.7g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g208kcal10.8g7.2g15.2g8.8g
Valittu annoskoko39g104kcal5.4g3.6g7.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna20g52kcal2.7g1.8g3.8g2.2g
Arvot/100g100g266kcal13.8g9.2g19.4g11.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415