Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g14g30kcal2.6g0g2.3g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.5g23kcal0.9g0g2.1g0g
Herne kuivattu19g53kcal3.3g9g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g211kcal13.6g18g9.2g3.8g
Valittu annoskoko39g106kcal6.8g9g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna20g53kcal3.4g4.5g2.3g1g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23g11.8g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161