Siemensämpylät

Pellavansiemeniä 25 g
Hampunsiemeniä 20 g
Mörby Special sämpylärouhe 50g
Vehnäjauhoja 280 g+grahamj. 185g
Siirappia 40g + suolaa 1,5 tl
kuivahiiva ps, vettä n 5dl
rypsiöljy 50g
Nostata taikina ja käännä se ympäri pari kertaa.

Laita jk odottamaan paistamista vaikka seuraavaan aamuun.

Nostele lusikalla pellille.

Päälle vähän vj. Uuni 230/ 35 min ja tulee rapea pinta, sisältä pehmeä

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Santtunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g0.9g4kcal0.2g0g0.4g0.2g
Hamppu, siemen0.7g3.5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Grahamjauho luomu (Pirkka) (Pirkka), annos 50g6.5g21kcal0.9g3.7g0.2g0.8g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g163kcal4.6g23.4g5.2g2.6g
Valittu annoskoko39g81kcal2.3g11.7g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal1.2g5.9g1.3g0.7g
Arvot/100g100g208kcal5.9g29.8g6.6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341690